Vloerman

Neem vrijblijvend contact op +32 (0)475 696 255

Waarom Vloerman?

Welkom in onze vloeibare wereld. Vloerman heeft de perfecte steen, mortel, epoxy- of polyurethaanvloer voor u. Probleemloos te onderhouden en duurzaam. Mocht er toch iets mislopen, dan zoeken wij een oplossing. En die vinden we. Daar zorgt onze jarenlange ervaring voor.

Bovendien houden we van een uitdaging. Grote of kleine realisaties. Industriële vloeren of vloeren in kantoren, winkels of leefruimtes. We denken graag met u mee en zorgen voor een perfecte afwerking on time en binnen budget.

Advies

Wij geven u degelijk en diepgaand advies. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Prijs

Voor de start van een project maken we een sluitend en transparant budget op. Ook maken we duidelijk afspraken over het verloop van het project.

Timing

We leven onze afspraken na. Voor de aanvang van het project maken we samen met u een gedetailleerde planning op.

Kwaliteit is doorslaggevend

Vloerman kiest resoluut voor afwerking en kwaliteit. Gietvloeren zijn handwerk en vereisen vakmanschap om 100% kwaliteit te kunnen leveren. Daarom werken we altijd met hoogwaardige en duurzame producten en nemen we onze tijd voor afwerking en details.

Vloerman
Vloerman

Vinger aan de pols

We nemen ons vak serieus. We volgen trends, technieken en nieuwe producten nauw op. Op deze manier combineren we vakmanschap met innovatie en kunnen we de kwaliteit van onze realisaties voortdurend verbeteren. Zo kunnen we nog beter aan uw wensen voldoen.